Monday, February 3, 2014

Käik Elevandimäele

Ma polegi vist veel maininud, et meil on vaheaeg - Tuuli ootas seda muidugi väga, sest siinsed lapsed õpivad poolaasta kaupa, mis tähenda vaid seda, et vaheaegu on ainult kaks (hiina uusaasta paiku kolm nädalat ning suvevaheaeg). Lapsed on olnud väga tublid, sest pärast nädalast lõputestide (justjust, esimeses klassis samuti: hiina keel, inglise keel, matemaatika) tegemist on kõik puhkuse ära teeninud :)

Me oleme päris korralikult laiselnud -  maganud hommikuti kaua, olnud hilisööni üleval ning nautinud jalutuskäikudel ilusat ning soojat ilma, mis siia saarele lõpuks tagasi saabunud on.
Kuid sel nädalal otsutasin, et aitab küll lulli löömisest ja lähme vaatame ringi, seega täna käisime Elevandimäel ehk Elephant Mountinil (象山, XiangShan). See mägi on suurepärane juba selle poolest, et see asub linnas, on väga hästi ligipääsetav (eriti tänu uuele metrooliinile) ning pärast 15-20 minutilist turnimist mäe tippu, avaneb sellelt mõnus vaade linnale ning Taipei 101-le. 















Mõned niisama pildid ka. Sattusime ühe suure armastuse otsa ka  :) Tuuli läks kohe turnima sinna aga üks vormiriides mees ajas viisakalt ära - ütles,et ei tohi jne. Me polnud ainsad - V otsas ronis samal ajal üks vanem härra :D






Tegelikult mulle meenus, et paar asjatoimetust oleme siiski veel ära askeldanud - käisime hiljuti Sarah May sünnipäeval, õigupoolest Panda Party'l, kus saime eriti maitsvaid vegankooke-koogikesi (suur tänu Paulale) ja Tuuli õpib tasapisi rulluisutamist. Vot nii. 

















No comments:

Post a Comment