Monday, February 17, 2014

Taipei Zoo

Üle-eelmisel pühapäeval kohtusime juhuslikult Eliniga. Eestlasega, kes saabus Taiwani puhkama. Veidike külmal ajal, aga see-selleks. Igatahes tuli minu korterinaabril hea idee minna koos loomaaeda. Kõige olulisem oli ikkagi pandabeebit näha, kuid selgus, et ta puhkab esmaspäeviti, niiet pidime leppima teiste tegelastega, kes olid ka kõik toredad. Muide, pandabeebi nägemiseks tuleb Taipei loomaaias oodata ,number näpus, päris pikas järjekorras - kui saabub vastav number, avaneb võimalus seda kuulsat pandat näha..15 sekundiks.
Lõvi pilt on meil kahtlane, sest saime teda näha vaid klaasi tagant (ohtlik ikkagi) ja eriti pakkus meile lõbu lõvide tööplaan. Sellepärast see isalõvi seal aias üksi oligi - emalõvil oli puhkepäev :)
Jõllitasime püütonipildiga aia juures ühte puud, kus paistis üks eriti suur madu. Me ei saanud üldse aru,kas see ongi päris või mis. Tuuli oli nii süvenenud, et ma nalja pärast pisut puudutasin selja tagant ja ta kohutavalt ehmatas..ja oli muidugi hirmus vihane mu peale..hehe :) Poleks pidanud lollitama. Siiski saime selgust, et see maojurakas seal puu küljes oli ikkagi mängumadu. Jalutasime niisama ja sõime jäätist. Eile nimelt oli üle pika aja väga soe ilm. Homme lubatakse jälle ilma jahenemist..prr..





















No comments:

Post a Comment