Wednesday, September 4, 2013

GongGuan, geograafia ja Vicky

Täna hommikul kooli jalutades tegime mõned pildid. Ülikoolilinnakus on palju näha - see suur kell kannab nimetust Fu Bell (A reminder of discipline and enlightenment) ning on NTU logol ka.
Muidugi möödun ma iga päev vähemalt neli korda siinsest geograafia osakonnast, mis tekitab omamoodi sooja tunde, kuna ma seda eriala Eestis omajagu õppida sain. Kohe kõrval asub Atmosfääri osakond ja meteoroloogid. Sealses ilmajaamas lösutavad pidevalt kaks rõõmsate nägudega ja pontsakat (kodutut..?) koera.
Sama sooja tunde tekitavad minus ZhouShan Rd. ääres olevas tiigis elavad kilpkonnad :) 
NB! Kui ühtäkki on märgata veekogust välja ronivaid kilpkonni, siis nad pole otsustanud jalutama minna, vaid annavad hoopis märku lähenevast maavärinast. Niimoodi räägiti meile esimesel koolinädalal.






GongGuanis jäädvustasin nurka siit ja sealt ja igaltpoolt. Mulle meeldib see ootesaali raamaturiiul READ ja see,et kooli hoovis on taustaks mäed. Tuuli klass asub teisel korrusel.










Eile tutvusin koolis Tuulit oodates Vickyga - tema kaks last (NaNa ja Angus) käivad ka GongGuanis - ning võtsin vastu tema lahke kutse neid täna külastada. Niisiis sõitsime pärast koolitunde Jingmei´sse, kus Vicky ja tema pere elab. Jingmei asub meist paari metroopeatuse kaugusel ning see asub kohas, kus New Taipei City läheb üle Taipei County´ks.
Meie uute tuttavate kodu asub kõrge hoone 27. korrusel. Sealt avanes päris ilus vaade hoonetele, mägedele, Jingmei jõele. Ja muidugi paistis sealt ära Taipei 101. Meil oli Vicky ja tema pere juures väga tore lõuna ning oleme ülimalt tänulikud küllakutse eest.





04. september ongi peaaegu otsas ning peaksin magama minema, sest homme ootab ees uus katsumus - ESIMENE EKSAM! :)




No comments:

Post a Comment