Friday, September 20, 2013

Mis teoksil?

Koolis käimine võtab päris korraliku osa minu ajast ja nii peabki. Kuidas muidu ma selle hiina keele selgeks saan :) Aga natuke jääb ikka aega üle ka. Siis saab uudistada ümbrust ja kohtuda mõne siinse sõbraga.

Täna käisime Petra ja Tuuliga hoolimata taifuunimõjudest (jajah, järjekordne..vihma sajab ja kohati on mõni tugevam tuuleiil ka - üleeile vihmavarju käes hoides avastasin,et see on minu peas kinni, mitte pea kohal :) hehe..katki läks ühesõnaga) jalutamas, sihiks Hakka Cultural Park. Avati see park 2011. aastal ning hakka tähistab siinkohal ühte suurimat etnilist gruppi Taiwanis. Pärast pargikülastust, vihmasadu ja sõbralikke koeri läksime jäätist sööma. Jäätis on siin...teistsugune. See on nagu külmunud piim, millele siis vastav lisand peale pannakse. Katsetasime banaani oma aga nägime valikus ka oajäätist jne...

















Eelmisel nädalavahetusel oli meie kandis tänavafestival vms. Uudishimutsesime üritust Sanderi ja Virge seltsis - neil on siin elamises aastane edumaa :) Festivali mõõtu kogu see kupatus välja ei andnud - üks sõidurada oli kinni pandud ja selle asemel olid mõned kunstmuru platsid koos laudade-pinkidega, kuid sellegipoolest valisime ühe koha välja ning lobisesime tuttavas eesti keeles viisadest, inimestest, maast ja ilmast. Saime üllatuse ka - üks kohalik meesterahvas astus juurde ja kostitas meid nelja mahlaga :) Väga head mahlad olid.



No comments:

Post a Comment