Saturday, August 31, 2013

Esimene koolipäev/koolinädal

Juhtuski nii, et Tuuli-Mia koolitee sai alguse mitte Mart Reiniku Koolis, vaid hoopis GongGuan´i Algkoolis. Esimese päeva pärast pabistasin mina jubedalt, Tuuli üldsegi mitte. Pigem oli põnevil.
Hommikul ärkasime jube vara, senist silmas pidades, ning sõime ja sättisime teele. Kuna mulle meenus, et olin kunagi teinud pildi Tuuli esimese lasteaiapäeva ärkamisest, siis tegin seekord kooliminemise päeva ärkamise pildi..hehe, jube unine oli ikka :) Järgmine oleks siis põhikooli esimese päeva ärkamise-unine-pilt..?


Koolimajja jõudsime planeeritud ajal ning fuajees oli juba kaugelt näha ekraani, millel nunnutses siinne kuulus pandabeebi YuanYuan (PallPall). Ta on väga armas ja siin, Taiwanil, väga kuulus.
Tuuli õpetaja nimi on preili Liu ning tema ootas meid juba koos õpikute-töövihikutega. Neid saame kaasa terve portsu, niiet pusimine alaku!
Vahetunnis nad mängisid ning olid maha pidanud ka ühe jooksuvõistluse - sellest tehti video ka (minuTuuli on ka seal kuskil lidumas):

http://www.nexttv.com.tw/news/realtime/lifestyle/10812787

Koolipäeva lõppedes läksime pitsat sööma, kuna see oli midagi, mida Tuuli just teha soovis. Avastasime enda kodu lähedalt muheda pitsakohviku nimega Maryjane. Ahjaa, teel kohvikusse kohtasime eriti julget oravat :) Ronis lausa näkku. Tuulile ta kohutavalt meeldis.

Minul aga lõppes esimene koolinädal - õpetaja Zeng oli nii kena ja kinkis meie rühmas kõigile Taiwani traditsioonilise jõhvikakoogikese, mida saab siin osta spetsiaalsetest pagariäridest. Mina kinkisin selle omakorda Tuulile, kes seda koogikest minuga lahkelt jagas :) See oli tõesti hea..nämm, nämm.



No comments:

Post a Comment