Thursday, August 22, 2013

Oh kooliaeg ja muud asjad

Trami aeg on läbi ja tänane päev oli nagu kõik teised ilusad Taiwanis oldud päevad.
Kohaliku ajalehe (http://www.thechinatimes.com/) andmetel sai Trami ajal viga 11 inimest - kes libastus, kellele vajus mingil üritusel vihmaveest täitunud telgikatus peale jne jne. Paha lugu ikka.
Saingi soovituse, et kuigi vihm ei pruugi eriti tugev olla ning tuul ennast minema ei vii,siis see lennutab see mõnuga asju, mis on kergemad - lillepotid ja muu säärane. Ja millega säärasega vastu pead saada on kehvasti. Seega on hea ikkagi kodus püsida. Nagu meie eile.

Täna ajasin  oma kooliasjad korda. Sain lõpuks oma arve avatud (sinna hakkab laekuma stipendium). See asi avatakse postkontoris ja aega võttis see mul kõigest 45 kannatlikku minutit :) aga tehtud sai!
Homme on ülikoolis nö orienteerumine, sest campus on suur ning saan teada oma klassi.
Pärast seda aitab ühe mu siinse tuttava, inglannast Jenny (tema on siin elanud kaks aastat) sõbranna Jane meil ajada Tuuli kooli asju. Katsun teda saada Gongguan Elementarysse..eks näis kuidas meil seal läheb, loodetavasti hästi.  Hoidke meile pöialt! :)  Minu kool algab igatahes juba tuleval esmaspäeval, 26.08. Oh kooliaeg-oh kooliaeg...

No comments:

Post a Comment